Хочете приготувати щось особливе, ексклюзивне? Китайський кислосолодкий соус стане відмінним помічником для вас. Він зробить особливою будь-яку страву. Здавалося б, це всього лише соус, без якого можна обійтися. Але ось така маленька деталь доповнює щось велике. Всього за 20 хвилин на вашому столі з'явиться кисло-солодкий соус, який додасть пікантності картоплі, м'ясу, рибі, рису, овочам на грилі. Соус перетворить на делікатес будь-яке обране вами блюдо. Він зробить будь-яку страву улюбленою. З таким соусом ви подумки відправитеся у далеку Азію, поринете у світ новаторства і неповторної краси. Насолоджуйтесь!
Спочатку потрібно підготувати кухлик. В нього покласти по черзі цукор, оцет, томатне пюре, соєвий соус і апельсиновий сік.
Потім додати в кухлик борошно змішане з 4 столовими ложками води.
Поставити отриману суміш на вогонь та довести до кипіння, при цьому потрібно постійно помішувати її.
Подавати китайський кисло-солодкий соус гарячим.