Китайський кисло-солодкий соус
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Китайський кисло-солодкий соус

Хочете приготувати щось особливе, ексклюзивне? Китайський кислосолодкий соус стане відмінним помічником для вас. Він зробить особливою будь-яку страву. Здавалося б, це всього лише соус, без якого можна обійтися. Але ось така маленька деталь доповнює щось велике. Всього за 20 хвилин на вашому столі з'явиться кисло-солодкий соус, який додасть пікантності картоплі, м'ясу, рибі, рису, овочам на грилі. Соус перетворить на делікатес будь-яке обране вами блюдо. Він зробить будь-яку страву улюбленою. З таким соусом ви подумки відправитеся у далеку Азію, поринете у світ новаторства і неповторної краси. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Оцет - 2 ст. л.
  • Пюре томатне - 1 ст. л.
  • Соус соєвий - 1 ст. л.
  • Сік апельсиновий - 3 ст. л.
  • Борошно - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно підготувати кухлик. В нього покласти по черзі цукор, оцет, томатне пюре, соєвий соус і апельсиновий сік.

  • 02

    Потім додати в кухлик борошно змішане з 4 столовими ложками води.

  • 03

    Поставити отриману суміш на вогонь та довести до кипіння, при цьому потрібно постійно помішувати її.

  • 04

    Подавати китайський кисло-солодкий соус гарячим.