Шоколадне фондю
Кількість порцій - 10
Час приготування - 15 хв

Шоколадне фондю

Фондю - це ціле сімейство страв, популярних у Швейцарії. Особливістю цієї страви є те, що готувати її потрібно в спеціальному для цього жароміцному посуді, яке називається какулон. Саме слово фондю із французької перекладається як "розплавлений" . Фондю - це не обов'язково солодка страва. Наприклад, фондю по-китайськи готують із грибами. Існує також сирне фондю. Наш же рецепт солодкого шоколадного десерту. Відрізняє його також і те, що готувати його дуже швидко, це займе у вас буквально 15 хвилин часу. І не дивлячись на це страва виходить дуже ніжною і смачною. Відмінно підходить для не дуже великої компанії.

Інгредієнти

  • Згущене молоко - 200 мл.
  • Молочный шоколад - 100 г.
  • Зефір - за смаком
  • Бісквіт - за смаком
  • Кільця ананаса - за смаком
  • Молоко - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    На невеликому вогні підігріти згущене молоко, шматочки шоколаду. Вони повинні повністю розчинитися і змішатися в однорідну масу.

  • 02

    Перелити шоколадну суміш у фондюшницю, коли суміш почне густіти, додати в неї трохи теплого молока і перемішати.

  • 03

    На шпажки нанизати шматочки зефіру, бісквіта, улюблених фруктів і занурювати в шоколадний мікс.