Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком
Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком

Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком

«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Печиво — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 200 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Молоко — 40 мл.
  5. 5. Цукор — 200 г.
  6. 6. Горіхи волоські — 10 шт.
  7. 7. Ваніль — 3 г.
  8. 8. Какао — 50 г.
  9. 9. Коньяк — 50 мл.

Етапи готування

  1. Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.

  2. Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.