Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином
Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином

Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином

Глінтвейн - це дуже старовинний напій. У глінтвейну дуже багата історія, що обросла масою легенд. І не дарма, адже, вважається, що виник глінтвейн за часів Стародавнього Риму. Глінтвейн - це прекрасний, гарячий алкогольний напій на основі вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром і прянощами. Сьогодні ми будемо готувати цей божественний давньоримський напій, але з новорічним присмаком. Готується новорічний глінтвейн зі спеціями і джином дуже просто і легко. Він відмінно зігріє вас у новорічну зимову холодну ніч. Повірте, після келиху такого неймовірно смачного напою вам буде і не холодно, і, до того ж, дуже весело.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Біле сухе вино — 750 мл.
  2. 2. Цукор Демерара — 60 г.
  3. 3. Кориця — 1 палочка
  4. 4. Джин — 60 мл.
  5. 5. Апельсин — 1 шт.
  6. 6. Лавровий лист — 1 шт.
  7. 7. Горіх мускатний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Апельсин розрізати навпіл, а кожну половину нарізати часточками.

  2. У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, корицю, мускатний горіх, шматочки апельсина і лавровий лист.

  3. Поставити ківш на повільний вогонь і нагрівати до тих пір, поки цукор не розчинитися.

  4. Потім зняти з вогню і додати в ковш джин.

  5. Після чого розлити по чашках і подавати.