Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Коблер
Коблер

Коблер

Якщо вас зацікавив десерт з яблуками, то тут є де розгулятися. Адже існує так багато різних пирогів з різними способами приготування, що нескладно розгубитися. Якщо хочете спробувати щось новеньке, тоді вперед випікати Коблер . Це, як виявилося, традиційний пиріг з яблук для великобританців, ірландців і американців. Його головна особливість в тому, що він не має нижньої кірки. Тобто, яблука викладають прямо у форму. А що стосується верхнього шару, то тут може бути що завгодно. Наприклад, звичайне листкове тісто, печиво або, як у нашому рецепті, суміш горіхів з медом. Цей рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть молода малодосвідчена господиня. А щоб пиріг після випічки не розпадався, почекайте, поки він охолоне, і тільки потім діставайте з форми.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яблука — 5 шт.
  2. 2. Фініки — 200 г.
  3. 3. Мед — 20 г.
  4. 4. Лимон — 50 г.
  5. 5. Ваніль — 3 г.
  6. 6. Імбир мелений — 5 г.
  7. 7. Горіхи — 200 г.
  8. 8. Кокосове молоко — 10 мл.

Етапи готування

  1. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Подрібнити горіхи в блендері з 50 грамами фініків і кокосовим молоком. Окремо перемолоти інші фініки, додавши мед, лимонний сік і імбир.

  2. Духовку розігріти до 200°C. У форми для запікання викласти яблука, потім - суміш фініків з медом, лимонним соком і імбиром. Зверху покласти суміш фініків з горіхами. Поставити коблер в духовку і запікати близько 30 хвилин.