Кокосовий барфі
Кількість порцій - 12
Час приготування - 1 г 15 хв

Кокосовий барфі

Безсумнівно, коли ви запрошуєте гостей додому, вам хочеться якось їх здивувати своїми кулінарними здібностями в тому числі. Ви можете приготувати дуже багато різних смачних страв, але якщо ви подасте на десерт кокосовий барфі, ваші гості будуть у захваті. Адже не дарма навіть приказка є, що найсмачніше залишають на десерт. Ця ніжна і легка на смак солодка страва відразу зверне на себе увагу ваших гостей. А все завдяки тому, що барфі - це милі і невеликі за формою кубики, які дуже естетично виглядають на столі. Кокосова м'якоть робить страву дуже легким і в той же час солодким. Це чудовий варіант як для будь-якого свята, так і для звичайної вечері.

Інгредієнти

  • Кокос - 1 шт.
  • Молоко - 150 г.
  • Молоко згущене - 180 г.
  • Горіх кеш'ю - 50 г.
  • Масло вершкове - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити горіхи. Розтопити вершкове масло, обсмажити горіхи до золотистого кольору.

  • 02

    Додати кокосову м'якоть і влити згущене молоко.

  • 03

    Додати молоко і варити, періодично помішуючи, протягом 1 години на дуже маленькому вогні.

  • 04

    Готову масу остудити і розкачати її ковбаскою. Нарізати 12 шматочків, обваляти їх в кокосовій стружці.