Пропонуємо вам як варіант доповнення до сімейного вечірнього чаювання приготувати кокосове печиво з чорносливом. Воно припаде до смаку всій вашій родині. Адже, таке печиво не тільки дуже смачне, але і корисне. Кокос відомий своєю користю в підвищенні імунітету і опірності організму інфекціям. А чорнослив багатий мінеральними речовинами - калієм, натрієм, магнієм, кальцієм, фосфором і вітамінами. Смак печива не залишить вас байдужими. Хрустке тісто, всередині якого укладено чорнослив, приготувати таке не складе особливих труднощів. Тому для тих, хто любить печиво і хто обожнює сухофрукти в ньому, неодмінно варто приготувати таке печиво.
Щоб замісити тісто потрібно: змішати борошно, приблизно 120-125 г. кокосової стружки, мед, цукор і вершкове масло, яке повинно бути м'яким.
Замісити тісто і скатати з нього невеликі кульки.
Чорнослив промити і обсушити. У кожну кульку втиснути по одному чорносливу (якщо плід великий, то розрізати його на 2 частини).
Потім знову скатати кульки і обваляти кожну кульку в кокосовій стружці, що залишилася.
На деко вистелити пергаментний папір і викласти кульки.
Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 25-30 хвилин до рум'яного кольору кульок.
Потім витягнути деко з духовки і дати печиву повністю охолонути.