Печиво з яблуком
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Печиво з яблуком

Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.

Інгредієнти

  • Яйця - 1 шт.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Яблуко - 3 шт.
  • Борошно - 150 г.
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Цукрова пудра - 50 г.
  • Кориця - 3 г.

Етапи приготування

  • 01

    Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.

  • 02

    Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.

  • 03

    Покласти тісто в холодильник на півгодини.

  • 04

    Розкатати, вирізати склянкою кружальця.

  • 05

    Очистити яблука, розрізати на 8 частин.

  • 06

    На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.

  • 07

    Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.

  • 08

    Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.