Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.
Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.
Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.
Покласти тісто в холодильник на півгодини.
Розкатати, вирізати склянкою кружальця.
Очистити яблука, розрізати на 8 частин.
На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.
Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.
Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.