Печиво «Нан хаті»
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Печиво «Нан хаті»

Індійська національна кухня славиться не тільки гострими м'ясними стравами і пряними овочевими закусками, але ще й смачною ароматною випічкою. Святкове печиво «Нан хаті» – тому яскравий доказ. Навіть в солодощах індійці вміло використовують свої традиційні трави та спеції. За рахунок цього пропонована випічка отримує неповторний смак. Як і всі східні солодощі, «Нан хаті» досить таки калорійне печиво за рахунок використання великої кількості вершкового масла і борошна. Завдяки унікальній консистенції тіста, печиво виходить м'яким і ніжним всередині з хрусткою скоринкою зовні. Господиням порада: додайте в тісто кардамон, куркуму і мускатний горіх – і ця випічка стане Вашою улюбленою навіки.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 160 г.
  • Олія рослинна - 40 мл.
  • Крупа манна - 40 г.
  • Пудра цукрова - 80 г.
  • Ваніль - 5 г.
  • Борошно пшеничне - 160 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розтопити вершкове масло, додати рослинну олію, цукрову пудру і ваніль, трохи збити. Додати манну крупу і розмішати. Борошно просіяти і довести тісто до однорідної консистенції.

  • 02

    Розігріти духовку до 170°C. Скатати шматочки тіста в кульки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.