(044) 392-8552
Печиво "Горішки"
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 15 хв

Печиво "Горішки"

Пам'ятаєте, коли ми були маленькими, наші мами готували нам дивовижне пісочне печиво у формі горішків. Якщо раптом їм вдавалося придбати повний набір продуктів для приготування цього чудового печива. Згадайте той прекрасний час - приготуйте своїм дітям такі ж горішки , як були у вашому дитинстві . Нехай їм теж буде що згадати і , як привіт з вашого далекого дитинства подарувати своїм дітям цей незабутній смак пісочного тіста і вареного згущеного молока. Ваші діти будуть у захваті від такої смачної і чудової ідеї. Зробіть наш рецепт горішків зі згущеним молоком вашою маленькою сімейною традицією.

Інгредієнти

  • Борошно - 400 мл.
  • Яйця - 2 шт.
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Цукор - 120 г.
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Горіхова суміш - 100 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сода - 1/3 ч. л.
  • Оцет - 1/3 ч. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У мисці змішати масло з цукром. Додати сіль за смаком.

  • 02

    В окремій мисці трохи збити яйця вилочкою і додати до масла з цукром.

  • 03

    Соду погасити оцтом і додати до тіста.

  • 04

    Борошно просіяти через сито і додати до тіста і ретельно перемішати, щоб тісто вийшло еластичним.

  • 05

    Форму для випікання горішків змастити олією і викладати в неї невелику кількість тіста.

  • 06

    Форму поставити на середній вогонь і випікати до золотистого кольору горішків. Можна трохи відкривати форму, щоб горішки не пригоріли.

  • 07

    Готові половинки горішків наповнити згущеним молоком, яке заздалегідь зварити.

  • 08

    Подавати горішки можна або половинками, зверху прикрашаючи часточками горіхів з суміші, або цілісними, зліпивши дві половинки разом. Перед подачею дати просочитися хвилин 20-30.

Товар додано до кошику