Печиво без яєць і молока з мигдалем
Кількість порцій - 12
Час приготування - 25 хв

Печиво без яєць і молока з мигдалем

Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.

Інгредієнти

  • Борошно - 1,2 кг
  • Вода - 300 мл
  • Рослинна олія - 200 мл
  • Сода - 5 г
  • Крохмаль - 400 г
  • Цукор - 600 г
  • Сіль - за смаком
  • Мигдаль - 100 г
  • Оцет - 5 мл

Етапи приготування

  • 01

    Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.

  • 02

    Горіхи подрібнити.

  • 03

    Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.

  • 04

    Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.

  • 05

    Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.

  • 06

    Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.