Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.
Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.
Горіхи подрібнити.
Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.
Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.
Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.
Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.