Кукурудзяний суп
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г

Кукурудзяний суп

Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.

Інгредієнти

  • Свіжа кукурудза - 4 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Курячий бульйон - 600 мл
  • Вершки - 150 мл
  • Оливкова олія - 60 мл
  • Зелень - 40 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.

  • 02

    Лук очистити, дрібно порізати.

  • 03

    Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.

  • 04

    З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.

  • 05

    Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.

  • 06

    Посолити і поперчити за смаком.

  • 07

    Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.

  • 08

    При подачі полити суп олією із зеленню.