Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.
Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.
Лук очистити, дрібно порізати.
Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.
З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.
Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.
Посолити і поперчити за смаком.
Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.
При подачі полити суп олією із зеленню.