Салат із кускусу з м'ятою і авокадо
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат із кускусу з м'ятою і авокадо

Салати – прекрасне поле для найсміливіших експериментів. Завдяки несподіваним комбінаціям продуктів можна домогтися найрізноманітніших, часом навіть несподіваних смакових відчуттів. Чим і пропонуємо з Вами зайнятися. Вашій увазі неповторний салат із кускусу з м'ятою і авокадо. Африканський кускус – досить-таки нетиповий для слов'ян сорт крупи. Але, тим не менш, пропонуємо спробувати цей екзотичний для нас продукт у складі салату. Ніжний, бархатистий смак цієї крупи гармонійно підкреслює не менш екзотичний авокадо, стиглий плід якого додасть тонкий горіховий смак. Смажені кедрові горішки, виділяючи ароматне масло, наситять салат пікантним смаком хвойного лісу, а гілочка м'яти – свіжістю.

Інгредієнти

  • Кускус - 150 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • М'ята свіжа - 20 г.
  • Горіхи кедрові - 75 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кускус відварити в підсоленій воді. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити, нарвати руками.

  • 02

    Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.