Звичай робити і потім вживати салат як холодну страву з'явилася ще в стародавніх римлян. Вони робили їх з оливок, меду, цибулі та оцту. З часом стало з'являтися все більша кількість різних салатів. І зараз поєднують найрізноманітніші інгредієнти і практично всі продукти, які можна вживати в їжу. Найголовніша вимога - щоб компоненти поєднувалися за смаком. Що стосується крабового салату з кукурудзою і горошком, то тут смак вас точно приємно здивує. Адже він настільки ніжний і приємний. До того ж солодка кукурудза і зелений горошок надають особливого смаку будь-якій страві. Такий салат подарує літній настрій, навіть якщо ви його приготуєте холодним зимовим вечором.
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи і горошку злити рідину. Зелень помити, просушити і подрібнити.
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.