Крабовий салат з кукурудзою і зеленим горошком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Крабовий салат з кукурудзою і зеленим горошком

Звичай робити і потім вживати салат як холодну страву з'явилася ще в стародавніх римлян. Вони робили їх з оливок, меду, цибулі та оцту. З часом стало з'являтися все більша кількість різних салатів. І зараз поєднують найрізноманітніші інгредієнти і практично всі продукти, які можна вживати в їжу. Найголовніша вимога - щоб компоненти поєднувалися за смаком. Що стосується крабового салату з кукурудзою і горошком, то тут смак вас точно приємно здивує. Адже він настільки ніжний і приємний. До того ж солодка кукурудза і зелений горошок надають особливого смаку будь-якій страві. Такий салат подарує літній настрій, навіть якщо ви його приготуєте холодним зимовим вечором.

Інгредієнти

  • Кукурудза консервована - 140 г.
  • Крабові палички - 200 г.
  • Зелений горошок - 100 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Майонез - 30 г.
  • Зелень - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи і горошку злити рідину. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.