Крабові пиріжки - це прекрасна, дуже ніжна низькокалорійна закуска. Готується з смачного листкового тіста, яке можна приготувати або самостійно в домашніх умовах, або купити вже готове в супермаркеті. Час випічки конвертів з тіста залежить від індивідуальної духовки, в середньому, близько 9-10 хвилин, при температурі 180 С. Склад начинки можна сміливо варіювати. Дана закуска ідеально підходить як для святкового столу, так і для повсякденного. Рецепт крабових пиріжків досить простий у приготуванні, всі продукти доступні і не вимагають великих грошових витрат.
Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.
Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.
Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.
Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.