Сирковий крем з абрикосами
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Сирковий крем з абрикосами

Пропонуємо побалувати себе неймовірно смачним десертом, який гармонійно поєднує в собі приємну фруктову солодкість і користь молочних продуктів – ніжний сирний крем з абрикосами. Ароматний, вишуканий, солодкий, він не залишиться без уваги ні домочадців, ні гостей. Десерт подається холодним, а тому чудово освіжить Вас в літню спеку і стане прекрасним аналогом дорогих магазинних солодощів. Абрикоси можете замінити будь-якими фруктами або ягодами на Ваш смак. Найкраще підійдуть персики, сливи, малина і полуниця. Сирно-фруктовий крем прекрасний і в якості поживного сніданку. Залишки десерту можна використовувати для начинки та прикраси тортів, пирогів, кексів та іншої домашньої випічки.

Інгредієнти

  • Абрикоси - 8 шт.
  • Сир кисломолочний (нежирний) - 300 г
  • Цукор ванільний - 10 г
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Вода - 50 мл

Етапи приготування

  • 01

    У каструлю помістіть абрикоси, додайте 2 ст. ложки води, 50 г цукрової пудри і ванільний цукор. Поставте на слабкий вогонь і проваріть абрикоси протягом 10 хвилин. Після відставте їх, що б вони охололи.

  • 02

    Змішайте протертий сир, 100 г цукрової пудри, яєчний жовток. Збийте блендером до кремоподібного стану.

  • 03

    Обережно витягніть з абрикосів кісточки.

  • 04

    Покладіть в креманки шарами: шар абрикосів, потім шар сирної маси, знову абрикоси і так по черзі.

  • 05

    Помістіть десерт в холодильник на годину.