Пропонуємо побалувати себе неймовірно смачним десертом, який гармонійно поєднує в собі приємну фруктову солодкість і користь молочних продуктів – ніжний сирний крем з абрикосами. Ароматний, вишуканий, солодкий, він не залишиться без уваги ні домочадців, ні гостей. Десерт подається холодним, а тому чудово освіжить Вас в літню спеку і стане прекрасним аналогом дорогих магазинних солодощів. Абрикоси можете замінити будь-якими фруктами або ягодами на Ваш смак. Найкраще підійдуть персики, сливи, малина і полуниця. Сирно-фруктовий крем прекрасний і в якості поживного сніданку. Залишки десерту можна використовувати для начинки та прикраси тортів, пирогів, кексів та іншої домашньої випічки.
У каструлю помістіть абрикоси, додайте 2 ст. ложки води, 50 г цукрової пудри і ванільний цукор. Поставте на слабкий вогонь і проваріть абрикоси протягом 10 хвилин. Після відставте їх, що б вони охололи.
Змішайте протертий сир, 100 г цукрової пудри, яєчний жовток. Збийте блендером до кремоподібного стану.
Обережно витягніть з абрикосів кісточки.
Покладіть в креманки шарами: шар абрикосів, потім шар сирної маси, знову абрикоси і так по черзі.
Помістіть десерт в холодильник на годину.