Крем-суп із брюссельської капусти
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Крем-суп із брюссельської капусти

Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Брюссельська капуста - 30 шт.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Цибуля-шалот - 2 шт.
  • Часник - 3 зубчика
  • Вершкове масло - 3 ст. л.
  • Курячий бульйон - 800 мл.
  • Вершки - 400 мл.
  • Шинка - 200 г.
  • Гірчиця - 0,5 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.

  • 02

    Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.

  • 03

    Підсмажити на сковороді шинку.

  • 04

    Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.

  • 05

    Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.