Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!
На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.
Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
Підсмажити на сковороді шинку.
Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.
Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.