Крем «Рафаелло»
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Крем «Рафаелло»

Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 200 г
  • Шоколад білий - 200 г
  • Молоко згущене - 400 г
  • Кокосова стружка - 70 г

Етапи приготування

  • 01

    Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.

  • 02

    Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.

  • 03

    Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.

  • 04

    Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.

  • 05

    Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.