Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Крем-суп з кабачка з куркою
Крем-суп з кабачка з куркою

Крем-суп з кабачка з куркою

Зазвичай в пошуках першої страви, ми зачасто звертаємось до супів, але ми пропонуємл вам крем-суп, що є надзвичайно легким та вдало втамовує спрагу жарким літнім днем. Любителів кабачків ця страва повинна приємно здивувати та порадувати, таких думаю в нас багато. Адже цей овоч є частим гостем на кухнях господинь протягом всього літа. Крім ніжного смаку цей продукт характеризується своїми неперевершеними корисними властивостями. Він добре дбає про наш шлунок та вдало насичує організм своїми вітамінами. Звичайно ж, використання курячого м'яса в нашій страві є незамінним, саме завдяки йому вона виходить наскільки поживною та ситною. Не перестає дивувати нас і калорійність даної страви, куряче м'ясо містить співвідношення насичених та ненасичених жирних кислот, тому і є одним з найбільш поширених видів м'яса, що споживають у їжу. Таке м'ясо набагато простіше та швидше готувати, тому господині із задоволенням його використовують. Не відставайте і ви, адже поєднання в нашій страві таких вдалих компонентів просто не може не зачарувати вас.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кабачок — 1 шт.
  2. 2. Куряче філе — 1 шт.
  3. 3. Курячий бульйон — 200 мл
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Цибуля-порей — 50 г
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Імбир — 10 г
  8. 8. Каррі — 5 г
  9. 9. Суміш перців мелена — 5 г

Етапи готування

  1. Кабачки очистити від шкірки і нарізати великими шматочками.

  2. Моркву очистити і дрібно порізати.

  3. Цибулю-порей нарізати кільцями (білу його частину).

  4. У киплячу воду опустити цибулю, потім моркву, в кінці кабачки.

  5. Додати імбир, каррі і перець.

  6. Коли овочі стануть м'якими, рідину злити, залишивши трохи овочевого бульйону.

  7. До овочів додати куряче філе разом з бульйоном. Суп посолити і подрібнити блендером.

  8. Готовий суп розлити по тарілках. Можна додати тертий сир, зелень.