Хрусткі вафлі
Кількість порцій - 12
Час приготування - 25 хв

Хрусткі вафлі

Все частіше в магазинах зустрічаються вафельниці і все частіше сім'ї купують собі таку корисну річ. Тому вашій увазі рецепт смачного хрусткого десерту, який люблять усі - дорослі і діти. Такі вафлі готувати можна більш тонкими або щільнішими, різноманітних форм. Для смаку можна додати кокосовий або мигдальний екстракт (або невелику частину пшеничного борошна замінити мигдалевим). Подавати цей десерт можна майже з будь-якими солодкими наповнювачами (як окремо, так і промастивши, «склеївши» вафлі): шоколадними, ванільними, фруктовими, сирними кремами. Можна подати з джемом або морозивом, поливши розтопленим шоколадом і посипавши горішками.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 250 г.
  • Цукор - 250 г.
  • Масло вершкове - 250 г.
  • Яйце куряче - 5 шт.
  • Ваніль - 5 г.

Етапи приготування

  • 01

    Збити яйця з цукром і ваніллю в густу пишну піну. Масло розтопити, додати до яєчної суміші і ще раз збити. Борошно просіяти і додати до тіста.

  • 02

    Вафельницю розігріти і вилити тісто. Випікати кілька хвилин до золотистого кольору. Подавати як гарячими, так і холодними.