Круасани з шоколадом
Кількість порцій - 12
Час приготування - 1 г

Круасани з шоколадом

За одною з версій прадавньої легенди про появу круасанів, вважається, що перша віденська кав’ярня, в котрій подавали ті самі круасани, була відкрита українським шляхтичем. З того самого часу ця смакота не втрачає актуальності в багатьох країнах. Готуються круасани досить просто, а оскільки листкове тісто ми можемо придбати в будь-якому супермаркеті, і нам не знадобиться вимішувати його вручну, то зовсім небагато часу піде на приготування нашої випічки. Поснідавши круасанами з шоколадом, ми гарантовано отримаємо необхідний заряд позитиву, адже це чудово, коли ранок починається з чогось смачненького, а значить – день гарантовано буде успішним.

Інгредієнти

  • Тісто листкове - 2 шт.
  • Шоколад - 240 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Пудра цукрова - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Взяти листкове тісто і як тільки воно розморозиться потрібно розгорнути листи і розкачати тісто в пласт у вигляді прямокутника.

  • 02

    Використовувати ніж для піци, ним розрізати тісто на трикутники. Біля основи покласти шоколадну крихту, потім загорнути круасани в трубочку. Зверху змастити збитим яйцем.

  • 03

    Духовку розігріти до 220°С. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.