Крамбл із грушею та імбиром
Кількість порцій - 8
Час приготування - 35 хв

Крамбл із грушею та імбиром

Вам подобається балувати себе і своїх близьких випічкою власного приготування, але не вистачає на це часу - пропонуємо спробувати цей чудовий рецепт. Традиційний англійський десерт з груш і імбиру, запечений під скоринкою з борошна, цукру і кориці, готується швидко, просто - в англійському стилі. Незвичайно смачний і ніжний, він розсипається і тане в роті, залишаючи після себе присмак кориці і апельсинової цедри. Крамбл з грушею і імбиром - ідеальний домашній пиріг, який чудово підійде для сімейного чаювання, зігріє ваших рідних холодними зимовими вечорами, подарує їм вашу любов і турботу. Приємного чаювання!

Інгредієнти

  • Груші - 1 кг.
  • Борошно - 100 г.
  • Терта апельсинова цедра - 1 ч. л.
  • Кориця - 1 щіпка
  • Цукор - 100 г.
  • Тертий імбир - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Груші нарізати невеликими шматочками. Змішати з тертою апельсиновою цедрою, 50 г. борошна, 50 г. цукру і імбиром.

  • 02

    50 г. борошна змішати з 50 г. цукру і корицею, посипати сумішшю груші.

  • 03

    Розігріти духовку до 200°C і запікати груші до золотистого кольору.