Cуфле парове із судака з маслом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Cуфле парове із судака з маслом

Хочете влаштувати собі дієтичний обід? Ви відчуваєте проблеми у виборі страви або продуктів для неї? Ми вам з радістю допоможемо. Вашій увазі пропонується рецепт страви "суфле парове із судака з маслом". Приготування цієї святкової для будніх днів страви не займе у вас дуже багато часу. Зате ви отримаєте море задоволення, коли будете виймати страву з пароварки, милуючись цим чарівним виглядом і запахом. Не менше цього вас порадує смак самої страви. Це суфле не залишить байдужого жодного любителя риби. Завдяки вдало підібраному соусу, страва набуде вишуканого відтінку. Суфле порадує вас своєю м'якістю і приємним смаком.

Інгредієнти

  • Риба - 150 г
  • Масло вершкове - 20 г
  • Борошно пшеничне - 5 г
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Молоко - 40 мл

Етапи приготування

  • 01

    Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Половину риби відварити в підсоленій воді. Потім охолодити і змішати з другою (сирою) половиною риби. Тоді подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку.

  • 02

    Білок відокремити від жовтка. Борошно обсмажити на сухій сковороді, а потім по трохи влити молоко. Довести соус до загусання і з'єднати з рибним фаршем. Додати до маси жовток і половину вершкового масла.

  • 03

    Білок збити з дрібкою солі. Додати збитий білок до рибної маси і обережно перемішати. Формочки змастити маслом, що залишилося. Поставити в пароварку і варити близько 20 хвилин.