Що може бути простіше, ніж все скласти в блендер, подрібнити, покласти в духовку і запекти? Дійсно, цей сирно-гарбузовий пиріг на приготування у вас займе не більше 10 хвилин. Ще трохи на випікання і готовий прекрасний, смачний і корисний десерт! А ще він без борошна і з досить не високою калорійністю. Тому якщо ви дотримуєтеся дієти, то можете собі дозволити такий пиріг-запіканку. Особливо це буде прекрасною ідеєю на сніданок. Від нього будуть в захваті діти і навіть не здогадаються, що в складі не улюблений дітьми гарбуз. Покласти за смаком можна різні добавки (горіхи, родзинки), а цукор за бажанням замінити медом.
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Покласти гарбуз у блендер, додати сир. Все подрібнити до однорідного стану. Духовку розігріти до 200°C.
Додати до маси яйце, цукор, ванілін і манну крупу. Добре все перемішати. Викласти масу в силіконову форму, поставити в духовку і випікати 30 хвилин.