Сирно-гарбузовий пиріг
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Сирно-гарбузовий пиріг

Що може бути простіше, ніж все скласти в блендер, подрібнити, покласти в духовку і запекти? Дійсно, цей сирно-гарбузовий пиріг на приготування у вас займе не більше 10 хвилин. Ще трохи на випікання і готовий прекрасний, смачний і корисний десерт! А ще він без борошна і з досить не високою калорійністю. Тому якщо ви дотримуєтеся дієти, то можете собі дозволити такий пиріг-запіканку. Особливо це буде прекрасною ідеєю на сніданок. Від нього будуть в захваті діти і навіть не здогадаються, що в складі не улюблений дітьми гарбуз. Покласти за смаком можна різні добавки (горіхи, родзинки), а цукор за бажанням замінити медом.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир - 300 г.
  • Гарбуз - 300 г.
  • Ванілін - 10 г.
  • Цукор - 75 г.
  • Крупа манна - 100 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Покласти гарбуз у блендер, додати сир. Все подрібнити до однорідного стану. Духовку розігріти до 200°C.

  • 02

    Додати до маси яйце, цукор, ванілін і манну крупу. Добре все перемішати. Викласти масу в силіконову форму, поставити в духовку і випікати 30 хвилин.