Сирно-бананове печиво
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Сирно-бананове печиво

Ваша дитина відмовляється їсти «противний», докучливий кисломолочний сир? Не біда, адже є прекрасний компроміс – приготувати з нього домашню випічку. Особливість пропонованих печенюшек – в додаванні бананів, завдяки яким звичайне сирне печиво перетворюється на дуже смачні, цікаві і ароматні ласощі, а головне – корисні і натуральні. Той факт, що всі діти просто обожнюють банани – незаперечний, а значить, приємний смак улюблених фруктів, представлених в такому оригінальному вигляді, вже точно приверне їхню увагу. Банани не тільки надають приємний, солодкуватий смак випічці, але і роблять її ніжною і повітряною. Ось таким простим, але ефективним способом можна нагодувати дитину корисним і смачним сніданком.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир - 150 г.
  • Банан - 120 г.
  • Пластівці вівсяні - 100 г.
  • Горіхи волоські - 50 г.
  • Кокосова стружка - 120 г.

Етапи приготування

  • 01

    Банан очистити від шкірки. Сир з бананом подрібнити блендером до однорідного стану. Вівсяні пластівці подрібнити до стану борошна і додати до сирно-бананової масі. Всипати цукор і замішати тісто.

  • 02

    Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Обваляти печиво в кокосовій стружці, викласти на деко, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.