Сирно-овочевий салат
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Сирно-овочевий салат

Пропонований варіант салату по достоїнству оцінять ті, хто не тільки пильно стежить за своїм здоров'ям, але і хоче побалувати себе смачною і вишуканою їжею. Ідея поєднувати знежирений кисломолочний сир і стиглі овочі несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить-таки пікантний, неповторний смак. Цей свіжий дієтичний салатик Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – збити сир і з'єднати компоненти. Завдяки щільній консистенції, що нагадує густу пасту, такий салатик можна намазати на скибочки свіжого хліба, тости. Як варіант, можете викласти салат у борошняні «кошички» для тарталеток – і ось Вам прекрасне частування до Вашого святкового столу.

Інгредієнти

  • Сир знежирений - 200 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Перець болгарський - 50 г.
  • Цибуля зелена - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сир протерти через сито або збити в блендері. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  • 02

    Помідори помити і нарізати дрібними кубиками або скибочками. Цибулю помити, просушити і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Перемішати і охолодити салат.