Печиво із кисломолочного сиру
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Печиво із кисломолочного сиру

Кисломолочний сир - чудовий продукт, отриманий шляхом сквашування молока та відділення сироватки від твердої маси. Корисність цього продукту незаперечна. До того ж, його засвоювання людським організмом відбувається досить швидко і з легкістю. Вміст білків (вони засвоюються повністю), найважливіших амінокислот, а також кальцію, фосфору, заліза, численних вітамінів (їх більше десяти) робить цей кисломолочний продукт незамінним. Кисломолочний сир дуже затребуваний в кулінарії. Він - інгредієнт сирників, манників, вареників, ватрушок, запіканок і т.д. У цьому рецепті пропонується приготувати із кисломолочного сиру смачне і корисне печиво.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир - 250 г.
  • Масло вершкове - 250 г.
  • Борошно пшеничне - 40 г.
  • Цукор - 100 г.
  • Горіхи - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розм'якшене масло перемішати з протертим сиром до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Горіхи подрібнити в блендері і додати до тіста.

  • 02

    Розкачати тісто, нарізати кружечками і посипати цукром. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером і викласти печиво. Поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.