До вашої уваги смачні, солодкі, м'які, пишні пончики з сирного тіста, присипані цукровою пудрою. Вони досить швидкі в приготуванні, і не такі вже висококалорійні, особливо якщо взяти не жирний сир (0-5% жирності, максимум 9%, але не більше). Можна зробити їх класичної круглої форми та форми бублика (з невеликою дірочкою в середині) або так, як запропоновано на фото - маленькі порційні пончики. А можна надати їм незвичайну форму, для цього просто кидайте тісто ложкою у фритюр, і тоді кожен пончик буде унікальним і незвичайним. За бажанням в серединку можна покласти шматочки фруктів, шоколад або ягоди.
Сир протерти через сито. Додати яйця, цукор, соду, сіль. Добре все перемішати, додати просіяне борошно і довести до однорідної консистенції.
Розігріти олію у фритюрі. Викладати в олію пончики і смажити близько 3 хвилин. На тарілку покласти паперовий рушник і викладати на нього пончики. Прикрасити пудрою.