Вашій увазі чудовий варіант швидкого і ситного перекусу – сирні оладки з кабачками. Ідея поєднувати кисломолочний сир і кабачки несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить несподіваний, пікантний смак. Справжня знахідка для тих, хто любить несолодкі сирники. Кабачки (найкраще взяти молоді, без насіння) можна натерти на крупній тертці або збити блендером в пюреобразную масу. У другому випадку (необхідно додати більшу кількість борошна) овоч почне активно виділяти сік, завдяки чому оладки вийдуть ніжними з «мокрою» серединкою. Подавати оладки можна як гарячими, так і холодними з жирною сметаною, йогуртом без добавок або медом. Дуже смачно і незвично, пальчики оближеш.
Кабачки натерти на тертці і віджати.
Змішати в мисці кабачки, яйця, сир, борошно, сіль, перець, часник (розчавлений) до отримання однорідної маси.
Розігріти рослинну олію на середньому вогні. Викладати тісто столовою ложкою і смажити по 3-4 хвилини з кожного боку або до готовності.