Сирні оладки з кабачками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Сирні оладки з кабачками

Вашій увазі чудовий варіант швидкого і ситного перекусу – сирні оладки з кабачками. Ідея поєднувати кисломолочний сир і кабачки несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить несподіваний, пікантний смак. Справжня знахідка для тих, хто любить несолодкі сирники. Кабачки (найкраще взяти молоді, без насіння) можна натерти на крупній тертці або збити блендером в пюреобразную масу. У другому випадку (необхідно додати більшу кількість борошна) овоч почне активно виділяти сік, завдяки чому оладки вийдуть ніжними з «мокрою» серединкою. Подавати оладки можна як гарячими, так і холодними з жирною сметаною, йогуртом без добавок або медом. Дуже смачно і незвично, пальчики оближеш.

Інгредієнти

  • Кабачки - 600 г
  • Сир кисломолочний - 150 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 100 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кабачки натерти на тертці і віджати.

  • 02

    Змішати в мисці кабачки, яйця, сир, борошно, сіль, перець, часник (розчавлений) до отримання однорідної маси.

  • 03

    Розігріти рослинну олію на середньому вогні. Викладати тісто столовою ложкою і смажити по 3-4 хвилини з кожного боку або до готовності.