Заварні млинці на кефірі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Заварні млинці на кефірі

Пропонуємо вам рецепт заварних млинчиків на кефірі. Млинці стануть відмінною стравою на сніданок або вечерю. По-перше - це ситна страва і вона наповнить ваш організм необхідними вуглеводами, які потрібні для здійснення вами повноцінної життєдіяльності. По-друге з її приготуванням не потрібно мучитися. Все досить просто і легко. Часу, сил та енергії багато витрачати не потрібно і це не єдиний плюс. Адже, саме головне - це повноцінна вечеря або сніданок і з його приготуванням немає ніяких проблем, достатньо подати їх, наприклад, зі сметаною. Млинці виходять досить смачні, еластичні, тоненькі. А як підкуповує цей аромат смажених, хрустких, золотистих заварних млинчиків. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Кефір - 500 мл.
  • Борошно пшеничне - 400 г.
  • Сода - 3 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 30 мл.
  • Цукор - 30 г.

Етапи приготування

  • 01

    Кефір, яйця, просіяне борошно, сіль, цукор перемішати і збити міксером. Воду закип'ятити і додати соду. Швидко розмішати і залишити на 5 хвилин. Додати в тісто олію, воду і довести до однорідної консистенції

  • 02

    Сковороду розігріти. Виливати трохи тіста на сковороду, рівномірно розподіляючи. Смажити млинці близько 1 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.