Котлети по-селянськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Котлети по-селянськи

Хто з нас не любить котлетки? У міру жирні, смачні, ароматні і ситні вони нагадують нам дитинство, бабусю, сімейне застілля з подарунками та жартами. Завдяки самим звичайним котлетам по-селянськи ви легко можете повернутися у ті безтурботні часи. Приготувати таке смачне блюдо можна всього лише за 20 хвилин. Поставте на стіл котлети, а до них зваріть картоплю-пюре - і ось, ви вже в гостях у бабусі. По дому бігає кіт, зеленіє трава, дерева прикрашають соковиті яблука та груші, а на душі тепло. Також ця страва дасть зрозуміти, що таке село, людині, яка ніколи його не бачила. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 0,5 кг.
  • Картопля - 2 шт.
  • Яйця - 1 шт.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Перець - за смаком
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Рослинна олія - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку м'ясо помити, обсушити та нарізати шматками. Цибулю очистити і помити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Яйце куряче збити зі сметаною виделкою або вінчиком.

  • 02

    Часник очистити та натерти на тертці разом з картоплею. Викласти все на миску. Потім посолити та поперчити всю суміш.

  • 03

    Розігріти сковороду, перед цим влити в неї рослину олію. З фаршу сформувати середньої величини котлети. Котлети обсмажити в сильно розігрітій олії на середньому вогні, з обох боків до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин.