Дал
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Дал

Інгредієнти

  • Чечевиця червона - 300 г.
  • Часник - 3 шт.
  • Імбир - за смаком
  • Куркума - 1 г.
  • Кмин мелений - 5 г.
  • Перець каєнський - 1 г.
  • Сік лимонний - за смаком
  • Коріандр мелений - 5 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити сочевицю разом з часником, тертим імбиром, кмином, куркумою і каєнським перцем, до утворення пюре.

  • 02

    Приправити сіллю і перцем за смаком, скропити лимонним соком.

  • 03

    При подачі додати листя коріандру.