Бульйон дасі з овочами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Бульйон дасі з овочами

Пропонуємо вам зануритися в надзвичайну атмосферу Східної (а саме японської ) кухні. Цікавий і смачний бульйон з водоростей і моркви відразу ж зверне на себе увагу справжніх цінителів даної кухні. А також тих, хто піклується про свою фігуру. Адже бульйони з м'яса виходять досить ситні і калорійні, а от з овочів - це і смачно, і низькокалорийно. Та що вже там говорити - це і корисно. Адже у водоростях величезна кількість йоду, що дуже корисний, особливо в наш час, коли екологія настільки забруднена. Напевно, цих причин вже достатньо, щоб ви загорілися бажанням приготувати бульйон з водоростей і овочів для цікавих і нових супів.

Інгредієнти

  • Вода - 600 мл.
  • Картопля - 1 шт.
  • Дайкон - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Сушені водорості комбу - 1 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    На дно каструлі рівномірно розкласти водорослі, попередньо порізати їх на шматочки. Потім очистити та нарізати скибочками моркву, дайкон і картоплю. Покласти поверх водоростей.

  • 02

    Залити все водою та накрити кришкою. Готувати до кипіння на маленькому вогні. Після чого варити ще 30 хвилин.

  • 03

    Готовий бульйон посолити, потім процідити. Зварені в бульйоні водорості і овочі можна з'їсти відразу, а бульйон використовувати для приготування супів.