Десерт "Морозко"
Кількість порцій - 3
Час приготування - 30 хв

Десерт "Морозко"

Коли пропадає фантазія через втому або інші нагальні проблеми, а до вас, наприклад, нагрянули гості чи діти просять чогось солоденького, тоді в хід потрібно пускати рецепти, схожі на цей. Він напевно запам'ятається вам з першого разу, навіть записувати не доведеться. Адже він дуже легкий і швидкий. Вам не потрібно нічого випікати, довго возитися з приготуванням. Але що найголовніше, ви отримаєте все одно дуже смачний десерт, який і за святковий стіл не соромно подавати. Морозиво - це завжди ситно і смачно. А якщо ви ще й візьмете не звичайний пломбір, а з яким-небудь смаком, то смак десерту буде ще більш насичений. А горіх і шоколад відмінно доповнюють всю смакову гаму.

Інгредієнти

  • Морозиво - 200-250 г.
  • Печиво пісочне - 250 г.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Шоколад - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Печиво подрібнити.

  • 02

    Горіхи дрібно нарізати.

  • 03

    Шоколад натерти на тертці.

  • 04

    У тарілку викласти морозиво. Зверху викласти печиво, посипати горіхами та шоколадом.