Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.
У вершки додати лимонний сік і збити.
Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.
Збити всі інгредієнти разом.