Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.

Інгредієнти

  • Виноград без кісточок - 500 г.
  • Йогурт - 200 г.
  • Вершковий сир маскарпоне - 100 г.
  • Волоські горіхи подрібнені - 50 г.
  • Цукор - 40 г.
  • Коричневий цукор - 15 г.

Етапи приготування

  • 01

    Виноград помити і відокремити від гілочок.

  • 02

    Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.

  • 03

    Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..