Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Десертна ковбаса з коньяком
Десертна ковбаса з коньяком

Десертна ковбаса з коньяком

Скажіть, чи є людина, яка не пам'ятає, як у дитинстві мами робили до свят смачні десертики. Мабуть, такі спогади вічні. І напевно один з улюблених таких десертів був "домашня солодка ковбаса". Але тепер-то ви самі собі господині і господарі, і готувати належить вже вам для своїх дітей або просто рідних. Тому ми прийшли до вас на допомогу, запропонувавши трохи змінений рецепт десертной ковбаси. У нашому рецепті для аромату і смаку можна додати коньяк. Може бути, що такий рецепт і не зовсім для дітей - подумаєте ви. Але якщо коньяку додати зовсім трохи, то він ніяк не подіє на організм, але при цьому своїм ароматом полонить всіх.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молоко згущене — 200 г.
  2. 2. Печиво — 400 г.
  3. 3. Масло вершкове — 40 г.
  4. 4. Мигдаль — 40 г.
  5. 5. Коньяк — 10 мл.
  6. 6. Какао — 20 г.

Етапи готування

  1. Половину печива подрібнити в блендері дуже дрібно, другу половину разом з мигдалем - крупно. Вершкове масло розтопити. Додати згущене молоко, масло, коньяк, какао. Довести тісто до однорідної маси.

  2. З маси сформувати «ковбасу». Замотати її в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати на скибочки.