Дієтичний гарбузовий чізкейк
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 20 хв

Дієтичний гарбузовий чізкейк

І до вашої уваги ще один рецепт низькокалорійної, дієтичної, корисної, а найголовніше смачної випічки. Якщо ви дотримуєтеся або тільки збираєтеся дотримуватися дієти, то цей рецепт стане вам дуже доречним. Адже під час дієти свята ніхто не відміняв. А яке ж свято обійдеться без солодкого? А якщо це дієтичне солодке зробити ще й корисним? Якщо підсумувати, то нижче наведений рецепт має одні переваги і ніяких недоліків. Як варіант прикраси пирога можна використати нежирну (10%) сметану, змішану з цукровою пудрою і зробити зубочисткою розводи і візерунки, а зверху трохи присипати корицею.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 300 г.
  • Сир 0% - 400 г.
  • Цукор - 80 г.
  • Сметана - 150 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Борошно пшеничне - 60 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Змішати гарбуз з сиром в блендері до однорідного стану. Додати цукор, сіль, яйця, сметану. Добре перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

  • 02

    Розігріти духовку до 180°C. Вилити тісто у силіконову форму для випічки. Поставити форму в духовку і запікати близько 60 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.