Домашнє тушоковане куряче м'ясо
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 20 хв

Домашнє тушоковане куряче м'ясо

У кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Приміром, той же самий зелений борщ всі готують трошки по-різному, хоча сама страва дуже старовинна і головний інгредієнт - щавель залишається завжди незмінним. Ось і ми сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування домашньої тушонки з курки. Тушонку почали готувати давно і у кожного є свій рецепт приготування цього чудового продукту. Але куряча тушонка, приготована по-нашому рецепту, відрізняється особливим смаком. Домашня тушонка з курки виходить дуже ніжна, ароматна і смачна. Відкривши баночку такої тушонки, ви будете насолоджуватися її прекрасним та ніжним смаком, що тане в роті. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Курка - 2 кг.
  • Перець черний горошком - 20 шт.
  • Сіль - 20 г.
  • Лавровий лист - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Курку нарізати середніми шматочками і укласти в каструлю.

  • 02

    Додати сіль, перець і приправи за смаком.

  • 03

    Поставити в холодильник на 1 годину.

  • 04

    На дно стерильної банки укласти лавровий лист і чорний перець горошком. Укласти в банки куряче м'ясо. І відправити банки в духовку на 4,5 години при температурі 140˚С. Коли тушонка буде готова можна закручувати стерильними кришками.