Домашня варена ковбаса
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Домашня варена ковбаса

Існують рецепти домашньої ковбаси, яку роблять старим добрим дідівським способом із свіжини. Безсумнівно, це дуже смачна ковбаса, але її зазвичай роблять зі свинини. Ми ж пропонуємо вам рецепт вареної ковбаси з курки. Таке м'ясо підходить для тих, хто віддає перевагу більш дієтичним продуктам. Зауважте, що така ковбаса не поступається за смаком тій, яку роблять зі свинини. До того ж готувати її набагато швидше, а зберігати можна в холодильнику досить довго. При цьому така ковбаса і не зрівняється з магазинною, тому що вона зроблена дійсно повністю із м'яса. Подавати її можна до будь-якого гарніру або просто так, нарізавши на тарілку.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 500 г.
  • Яєчні білки - 2 шт.
  • Вершки 20% - 200 мл.
  • Буряковий сік - 30 мл.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе перебити блендером в фарш, по черзі додати 2 яєчних білки і збити. Влити вершки, додати часник, чорний перець, сіль і в кінці - буряковий сік. Добре збити.

  • 02

    Викласти фарш у фольгу і загорнути. Закріпити з двох боків кінці фольги і обрізати зайву фольгу. В декількох місцях перетягнути ковбасу ниткою.

  • 03

    Перекласти ковбасу в два звичайні пакети, зав'язати і відварити в киплячій воді протягом 20-30 хвилин. Після ковбасу добре охолодити, не знімаючи фольги, потім нарізати і можна подавати.