Останнім часом в супермаркетах стали все частіше з'являтися так звані дрессінги. "Дрессінг" в перекладі з англійської означає "заправляти". Склад дрессінгів - це обов'язково масло, оцет або лимон і приправи. Але на відміну від домашніх дрессінгів в магазинних, крім натуральних інгредієнтів, використовується безліч консервантів. Тому ми сьогодні радимо приготувати ароматний і смачний домашній дрессінг. Єдиним недоліком такого дресінгу є те, що зберігається в холодильнику він не більше п'яти днів. Будь-яка страва, навіть найпростіша може набути неперевершеного смаку завдяки лише одному штриху - правильному дрессінгу. Наш дрессінг з трав і лимона добре подавати до смажених м'яса та риби.
Лимон вимити і акуратно зняти з нього цедру дрібною теркою.
Потім лимон розрізати на 2 частини і вичавити з нього сік.
Петрушку, цибулю і тархун дрібно порізати.
У невелику банку скласти терту цедру, лимонний сік, мед, гірчицю і нарізану зелень. Зверху влити оливкову олію.
Потім все посолити і поперчити, закрити банку кришкою.
Сильно струснути банку, щоб усі інгредієнти перемішалися.