(044) 392-8552
Паска без дріжджів
Кількість порцій - 2
Час приготування - 2 г

Паска без дріжджів

У сучасному світі вже все можна купити в супермаркетах. Але все таки залишилося ще чимало господинь, які люблять робити все своїми руками. У тому числі і паски - головну страву на Воскресіння Христове. Якщо ви не дуже любите дріжджове тісто, або ж просто не хочете довго з ним возитися, то ми пропонуємо вам такий рецепт паски без дріжджів. На смак ви не відрізните його від звичайного, а часу витратите значно менше на його приготування. Прикрасьте паску збитим цукром, і посипте кондитерською присипкою. Смачного!

Інгредієнти

  • Борошно - 300 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Молоко - 1 стакан
  • Вершкове масло - 70 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Розпушувач - 1 ч.л.
  • Ванілін - 2 г.
  • Родзинки - 75 г.
  • Цукати - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Родзинки попередньо промити і висушити. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси. Додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером до розчинення цукру.

  • 02

    Окремо в ємності перемішати борошно, ванілін і розпушувач. Отриману суміш додати до збитих жовтків з цукром і маслом. Збиваючи міксером перетворити масу в крихту. Додати молоко і добре перемішати.

  • 03

    У сухій, чистій ємності збити білки в пишну, круту піну, додати в тісто, обережно перемішати. Додати родзинки (цукати за бажанням) і знову перемішати.

  • 04

    У змащені вершковим маслом форми вилити тісто, залишаючи місце до краю, помістити в розігріту до 200°C духовку і випікати 50-60 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.

  • 05

    Коли паски охолонуть, змастити збитим з цукровою пудрою в міцну піну білком (1 білок, 100 г. цукрової пудри) і посипати кондитерською присипкою.

Товар додано до кошику