Мучите себе одвічним питанням «Що ж приготувати на гарнір»? Всім відомо, що від вдало обраного гарніру залежить успіх всієї страви. Легкий, свіжий і простий у приготуванні гарнір з овочів однаково прекрасно доповнить страви з м'яса, риби та птиці, гармонійно підкреслить їх насичений смак. Таку страву можна подавати і в якості самостійної закуски. До того ж овочевий гарнір – цінне джерело вітамінів. Адже в ньому – і суцвіття кольорової капусти, і зелений горошок, і яскрава морква. Що може бути краще? Поживно, смачно і що важливо – дуже корисно. Додавання італійських прянощів і свіжої зелені – незаперечна запорука чарівності пропонованої страви.
Моркву помийте, очистіть і поріжте кружечками завтовшки приблизно в 0,5 см.Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію. Покладіть моркву і тушкуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.
Додайте зелений горошок і кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додайте 4 ст. л. води. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Якщо вода не встигла випаруватися, залиште сковороду на деякий час відкритою.
У овочі покладіть сіль і суміш італійських трав. Через 5 хвилин поріжте зелень, покладіть на овочі і накрийте кришкою. Відразу ж вимкніть вогонь. Дайте овочам постояти 10-15 хвилин. Перемішайте і подавайте до столу.