Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Яєчний салат із селерою і гірчицею
Яєчний салат із селерою і гірчицею

Яєчний салат із селерою і гірчицею

Вашій увазі яєчний салат із селерою і гірчицею. З одного боку – простий і нічим не примітний салат. З іншого – його лаконічність, свіжість і вишуканість здивують навіть найдосвідченішого гурмана. Гармонійне поєднання солодощі селери і гіркоти діжонської гірчиці (її можете замінити на французьку крупнозернисту) робить салатик пікантним і по-своєму особливим. До речі, його Ви можете зробити легкою, ситною і оригінальною начинкою для сендвічів. Для цього рекомендуємо салатну масу викласти в цілісний лист салату (щоб майонезна заправка не витікала і не розм'якшувала хліб), а потім розташувати її між двома шматочками хліба або половинками булочки. Все геніальне просто. Смачного.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйце куряче — 4 шт.
  2. 2. Майонез — 30 г.
  3. 3. Стебло селери — 100 г.
  4. 4. Гірчиця діжонська — 20 г.
  5. 5. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  2. Селеру помити і нарізати скибочками. Гірчицю і майонез змішати.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.