Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи

У кожної народності є свій фірмовий рецепт приготування яєць. І кожен називає по-своєму страви зі збитими яйцями. Сьогодні ми навчимо вас готувати егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи. Це дуже смачна страва. Кабачки роблять яйця дуже ніжними і м'якими. Омлет можна приготувати в якості легкого ланчу, вечері або сніданку. Адже приготувавши страву егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи, ви отримаєте не тільки смачний і поживний сніданок, а й ще дуже корисний. Так як кабачки володіють великою кількістю корисних речовин і вітамінів, а в яйцях міститься дуже велика кількість білка. Подавати страву можна з салатом або з овочами. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 4 ст. л.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Яйця - 4 шт.
  • Молоко - 4 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Петрушка (або кінза) - 4 ст. л.
  • Кріп - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.

  • 02

    Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.

  • 03

    Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.

  • 04

    Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.

  • 05

    Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.

  • 06

    Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.

Товар додано до кошику