Салат з яйцями і кунжутом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з яйцями і кунжутом

Класичний варіант літнього, легкого салату зі свіжих овочів, який доповнений цікавими інгредієнтами, що вдало вписуються – курячим яйцем і кунжутним насінням. Про таку страву можна сказати «справжнє джерело вітамінів». І справді: стиглі томати, хрусткі огірочки і солодкий болгарський перчик так і рясніють користю. У той же час ситість і харчову цінність надає куряче яйце, багате на вміст білка, і майонезна заправка. При бажанні курячі яйця можете замінити на перепелині. А замість майонезу додати оливкову (або рослинну) олію з крапелькою лимонного соку – такий собі дієтичний варіант простого, швидкого, смачного і просто красивого салату на кожен день.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 100 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Огірки - 200 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Кунжут - 40 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати соломкою. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  • 02

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.