Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Тосканський квасолевий суп
Тосканський квасолевий суп

Тосканський квасолевий суп

Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу, а сподобається вона навіть самому запеклому гурману. Щоб приготувати тосканський квасолевий суп з часником і квасолею, вам потрібно викроїти всього лише 20 хвилин зі свого часу. Ця страва чудово підійде на роль поживного, смачного і насиченого білками обіду. Квасоля подарує вам у великій кількості білок, часник - забезпечить вам міцний імунітет, а молоко - додасть ніжності в суп. Пам'ятайте, що квасоля - це скарбниця вітамінів і мінералів. Це бобове позитивно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів. Також страва прийде до душі вегетаріанцям, оскільки квасоля є відмінним замінником м'яса.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Квасоля — 800 г
  2. 2. Часник — 2 зубчика
  3. 3. Бульйонний кубик — 1 штука
  4. 4. Молоко — 150 мл

Етапи готування

  1. Квасоляну суміш збити в кухонному комбайні до однорідного пюре. Приправити сіллю і перцем за смаком, додати молоко, перемішати. Перелити суп назад в каструлю і нагріти, не доводячи до кипіння. Додати порізаний орегано і подавати.Тосканський квасолевий суп з часником.

  2. У великій каструлі нагріти масло і обсмажити роздавлений часник протягом 2-3 хв. Додати в каструлю квасолю разом з рідиною, при необхідності додати води. Всипати розкришений бульйонний кубик. Довести до кипіння і зняти з вогню.