Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Фарфале з медом
Фарфале з медом

Фарфале з медом

Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фарфале — 500 г
  2. 2. Філе куряче — 500 г
  3. 3. Соєвий соус — 3 ст. л.
  4. 4. Мед — 4 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 20 г
  6. 6. Оливкова олія — 20 мл
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком

Етапи готування

  1. Філе помити, порызати невеликими шматочками.

  2. У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.

  3. Додати соєвий соус і мед.

  4. Смажити (активно помішуючи) до готовності.

  5. Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.

  6. Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.