Квасоля з цукіні і часником
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Квасоля з цукіні і часником

Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.

Інгредієнти

  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Шавлія - 2 стебла
  • Часник - 4 зубчик
  • Консервована біла квасоля - 800 г.
  • Білий винний оцет - 1 ст. л.
  • Цукіні - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

  • 02

    Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.

  • 03

    Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.

  • 04

    Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.