Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.
Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.
Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.
Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.
Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.